GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 11-05-2020 om 13:31 uur
Laatst gewijzigd op: 11-05-2020 om 13:32 uur

Webinar "Help?! Mijn kind wordt puber"

De puberteit staat voor de deur en je kind gaat bijna naar de brugklas. Dit zorgt met alle onzekerheden van dien. Het is een spannende tijd voor zowel voor je kind als voor jullie als ouders. Aan ouders is de taak om daar zo goed mogelijk op in te spelen en dat valt niet altijd mee. Wat handvatten en inspiratie om om te gaan met al die uitdagingen en het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken zijn vast welkom. Daarom organiseert GGD Hart voor Brabant het webinar 'Help!? Mijn kind wordt puber'.

Hoe werkt het puberbrein? Welk gedrag is normaal voor pubers? Waarom gedragen pubers zich zoals ze doen? Hoe help ik als ouder mijn puber? Heb ik invloed op het gedrag van mijn (onhandelbare) puber? Al deze vragen zullen beantwoordt worden tijdens dit webinar.

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Na aanmelden ontvang je bericht over hoe je het webinar thuis vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone kunt volgen. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in.

Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN WEBINAR HELP!? MIJN KIND WORDT PUBER