GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 01-05-2020 om 16:10 uur
Laatst gewijzigd op: 11-05-2020 om 17:02 uur

Start inschrijving Verlos Den Bosch

Verlos Den Bosch: een online community voor zwangeren, kraamvrouwen en partners in 's-Hertogenbosch. We merken dat er bij zwangere vrouwen, vrouwen in hun kraamtijd én hun partners veel vragen en zorgen zijn over het Coronavirus. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Coöperatie Verloskundigen 's-Hertogenbosch e.o. en de GGD Hart voor Brabant starten daarom een online community. Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden.

Interesse? Meedoen of wil je meer weten over de online community?

Door de coronamaatregelen is het lastiger om elkaar te ontmoeten. Wij brengen je graag ONLINE in contact met mede-zwangeren / kraamvrouwen en partners onder begeleiding van vaste professionals in ons netwerk.

Hoe werkt het?

We starten in kleine groepen van maximaal 7 vrouwen waarbij partners mogen aansluiten. Elke groep wordt begeleid door een duo uit ons professionele netwerk. Dit kan bestaan uit een verloskundige, jeugdverpleegkundige, psychische begeleider en/of een gynaecoloog. Jouw groep kot gedurende 3 weken 1x per week online bij elkaar. Een paar weken later spreken we dan nog 1 keer af.