GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 29-04-2020 om 16:15 uur
Laatst gewijzigd op: 08-05-2020 om 09:22 uur

Webinar "Positief opvoeden in onzekere tijden"

Door het thuisonderwijs, werk en gezin te combineren heb je als ouder nog meer verschillende rollen te vervullen. Het webinar Positief Opvoeden in onzekere tijden geeft tips bij de opvoeding en staan stil bij hoe je als ouder meer tijd voor jezelf kunt plannen.

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Na aanmelden ontvang je bericht over hoe je het webinar thuis vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone kunt volgen. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in. Het webinar staat gepland op 19 mei van 19:30 - 20:20 uur.

Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN WEBINAR POSITIEF OPVOEDEN