GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 31-03-2020 om 15:49 uur
Laatst gewijzigd op: 01-04-2020 om 16:03 uur

Website Steffie legt het coronavirus eenvoudig uit

Dinsdag 31 maart startte de Rijksoverheid de website corona.steffie.nl. Op deze website legt bekende webhulp Steffie informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking.

De website is gemaakt in opdracht van de Rijksoverheid. Met de website wil de webhulp Steffie voorzien in de groeiende vraag naar betrouwbare en begrijpelijke informatie voor kwetsbare doelgroepen.

Steffie beantwoordt vragen als: Welke symptomen kan je verwachten als je het virus krijgt? Hoe zorg je ervoor dat je zelf en anderen niet ziek worden? Ook komen onderwerpen als het wassen van je handen op een juiste manier en het maken van een dagindeling aan bod.

Website corona.steffie.nl