GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 08-03-2020 om 18:04 uur
Laatst gewijzigd op: 24-03-2020 om 13:48 uur

Tijdelijke wijziging afspraken jeugdgezondheidszorg

Het zal je niet zijn ontgaan: Nederland en ook de provincie Noord-Brabant is in de ban van het coronavirus. Bij onze GGD komen dagelijks veel telefoontjes binnen. Om alle vragen en onderzoeken goed uit te voeren heeft ons reguliere team infectieziektebestrijding hulp nodig van alle verpleegkundigen en artsen. Ook een deel van onze jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen ondersteunt het team infectieziektebestrijding. Wij hebben daarom moeten besluiten een deel van de afspraken bij onze jeugdgezondheidszorg te verzetten naar een andere dag of een andere locatie.

Wat betekent dit voor mij?

Heb je de komende periode een afspraak bij de GGD? Dan neemt een van onze medewerkers contact met je op. Wij nemen waar het kan telefonisch contact met je op. Lukt telefonisch contact niet? Dan ontvang je van ons een sms, e-mail of brief. Samen beoordelen jullie de afspraak en verzetten naar een andere dag of andere locatie.

Inloopspreekuren

Alle inloopspreekuren zijn per direct vervallen.

Welke consultatiebureaus zijn geopend?

Deze nieuwe regeling blijft tot nader orde van kracht. Wij informeren alle ouders opnieuw zodra de overige consultatiebureaus weer open gaan.

Waar kan ik terecht met vragen?

  • Voor vragen over de afspraak en overige algemene vragen aan de GGD, bel je met de GGD  op telefoonnummer 0900-4636443 (werkdagen van 08.00-17.00 uur).
  • Voor vragen over het coronavirus bel je met het landelijk nummer van het RIVM via 0800-1351 (dagelijks bereikbaar van 08.00-22.00 uur).