GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 26-02-2020 om 16:59 uur
Laatst gewijzigd op: 26-02-2020 om 17:21 uur

Aswoensdag: start van IkPas!

Lukt het jou om tijdens de vastenperiode -26 februari tot en met 5 april- je alcoholgebruik op pauze te zetten en geen druppel te drinken? Na een succesvolle eerste IkPas-campagne (Dry January) met een recordaantal deelnemers van ruim 40.000, maken we ons nu op voor een zo mogelijk nog grotere uitdaging. Doe mee. Daag jezelf uit door 40 dagen geen druppel te drinken.

Positieve effecten pauze

Tijdelijk je alcoholgebruik op pauze zetten, zorgt ervoor dat je zicht houdt op de functie van alcohol in je leven, dat je je ook op langere termijn beter voelt en minder alcohol drinkt.

IkPas-deelnemers merken verschillende positieve effecten van het op pauze zetten van hun alcoholgebruik. Het bespaart geld, je krijgt een betere huid, het is goed voor je organen en daarbij opgeteld: het heeft een positief effect op hoe je je voelt.

Doe mee!

Durf jij het aan om je alcoholgebruik op pauze te zetten? Daag jezelf uit door 40 dagen geen druppel te drinken. Samen lukt het ons!

Schrijf je in voor IkPas

IkPas app

IkPas: biertje met een pauzeteken. Ik zet mijn alcoholgebruik even op pauze.