GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 28-01-2020 om 16:59 uur
Laatst gewijzigd op: 28-01-2020 om 17:00 uur

Webinar: "Jouw basisschool kind - ontwikkeling en opvoedersuitdagingen"

Je kind begrijpen en door je kind begrepen worden: het is soms hard werken. Jeugdverpleegkundigen Eline en Evelien van de GGD Hart voor Brabant vertellen je over de ontwikkeling van jouw kind in de periode dat het op de basisschool zit. Ook delen zij tijdens deze webinar informatie over veelvoorkomende opvoeduitdagingen bij kinderen in deze leeftijd.

Webinar door CJG Maasland, ONS Welzijn en GGD Hart voor Brabant

  • Het webinar is onderdeel van een reeks inspiratieworkshops 'Basisschool leeftijd' door het CJG Maasland.
  • Woensdag 12 februari om 10:00 uur.
  • Presentatie door Eline en Evelien (Jeugdverpleegkundigen GGD).

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Na aanmelden ontvang je bericht over hoe je het webinar thuis vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone kunt volgen. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in. Het webinar begint op 12 februari om 10.00 uur.

Aanmelden