GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 16-01-2020 om 16:46 uur
Laatst gewijzigd op: 16-01-2020 om 17:05 uur

WAKE UP! Smart Future Mama's & Papa's in Tilburg!

Op naar een betere voorbereiding op de zwangerschap via WOKE WOMEN® in Tilburg! WOKE WOMEN® wil aanstaande ouders helpen zich beter voor te bereiden op een zwangerschap. De GGD Hart voor Brabant doet mee aan het initiatief en biedt een speciaal kinderwensconsult op het consultatiebureau locatie Ringbaan West. Wees welkom!

Wat is WOKE WOMEN®?

WOKE WOMEN® is een collectief van getalenteerde vakvrouwen, werkzaam in de wetenschap, geneeskunde en verloskunde. Onze expertise is het vrouwelijk lichaam en alles wat daarmee te maken heeft. WOKE WOMEN® is door vrouwen speciaal voor vrouwen opgericht. Want er is reeds veel kennis beschikbaar om het leven van vrouwen veel beter en leuker te maken, maar dit komt vaak nog onvoldoende bij ons vrouwen terecht. Dat is nu anders. Wij maken ons hard voor een gezondheidszorg die perfect is afgestemd op alle stadia van het vrouw-zijn; van menstruatie en  vruchtbaarheid tot zwangerschap en de overgang. Tenslotte zijn wij de dragers van nieuwe generaties en zijn onze competenties en talenten van groot belang voor de samenleving en economie!

Een gezonde start begint al vóór de zwangerschap

Heb jij een kinderwens, nu of in de toekomst? Wil je zeker weten of jij en jouw kind nu én later geen onnodige risico's lopen? Wil je zeker zijn dat jij alles al weet én doet, voor én tijdens je zwangerschap om het kindje in je buik zo sterk en gezond mogelijk te maken? Bekijk de 10 checkpoints op www.wokewomen.nl of maak een afspraak voor een kinderwensconsult bij de GGD Hart voor Brabant via  0900 463 6443