GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 19-12-2019 om 15:07 uur
Laatst gewijzigd op: 02-01-2020 om 10:35 uur

Fijne feestdagen!

Geniet van de (kleine) dingen om je heen. Zo rond de feestdagen doe je dat genieten veel binnen. Vergeet niet de momenten binnen af te wisselen met naar buiten gaan. Éven naar buiten gaan beter dan helemaal niét naar buiten. Bewegen is goed voor je humeur. Als je ook nog de buitenlucht opzoekt fris je helemaal op.

Op de website van Natuurmonumenten vind je wandelroutes bij jou in de buurt.

Heb je kinderen? Maak gebruik van gemarkeerde routes en laat de kinderen het volgende paaltje zoeken. Of daag je kinderen uit voor een natuurkwis of een potje natuurbingo . Zo wordt jullie wandeling zeker een succes.

We wensen je fijne feestdagen en een gezond 2020!
LET OP! Rond de feestdagen gelden afwijkende openingstijden. Je vind onze actuele openingstijden op onze website.

De GGD Hart voor Brabant wenst je fijne feestdagen en een gezond 2020!