GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 09-12-2019 om 14:43 uur
Laatst gewijzigd op: 10-12-2019 om 15:05 uur

IkPas: Makkie of uitdaging?

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan de lente beginnen? Dan is IkPas iets voor jou!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. 30 dagen. Doe je mee? Of wie daag jij uit om mee te doen?

IkPas: een uitdaging om 30 dagen geen alcohol te drinken

Op 1 januari start de jaarlijks terugkerende landelijke actie IkPas. Deelnemers zetten hun alcoholgebruik de hele maand januari op pauze. Het idee erachter is dat deelnemers zich bewuster worden van hun eigen drinkgewoonten én het geeft je een kans om te ervaren hoe het is om een tijdje alcoholvrij te leven.

Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Meedoen aan IkPas helpt je bij de uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten… alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. Ga jij de uitdaging aan?

Aanmelden kan via www.ikpas.nl

IkPas: biertje met een pauzeteken. Ik zet mijn alcoholgebruik even op pauze.