GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 04-12-2019 om 22:43 uur
Laatst gewijzigd op: 19-12-2019 om 11:23 uur

GGD Hart voor Brabant verhuist

De GGD Hart voor Brabant verhuist. Sinds 16 december is ons nieuwe bezoekadres Pettelaarpark 10 in ’s-Hertogenbosch. Het gebouw ligt op het kantorenpark Pettelaarpark, schuin tegenover het provinciehuis.

In ons nieuwe kantoor is op de begane grond een gezondheidsplein ingericht met de publieksdiensten reizigerszorg, seksuele gezondheid en jeugdgezondheidszorg. Het consultatiebureau Orthenpoort blijft in de binnenstad en heeft een plek gekregen bij Reinier van Arkel aan de Bethaniestraat 2 in ’s-Hertogenbosch. Deze verhuizing geldt alleen voor onze huidige locatie aan de Vogelstraat.

Neem een kijkje in ons nieuwe pand:

 

Een overzicht van al onze locaties vind je op onze website.