GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 23-10-2019 om 13:26 uur
Laatst gewijzigd op: 23-10-2019 om 13:56 uur

Webinar: "Je puber en gamen"

Team of Professional eSport Gamers Playing in Competitive MMORPG/ Strategy Video Game on a Cyber Games Tournament (foto door: Lyncconf Games)

Bij hoe veel uur gamen ben je gameverslaafd? Hoe maak je afspraken over het gamen? Wanneer is gamen een talent? En wat zijn de kansen die de gaming industrie biedt? Deze vragen en nog veel meer worden besproken in dit webinar.

Webinar door GGD, Bibiliotheek van Nu en Gamen in Balans

De GGD en Bibliotheek VANnU besteden aandacht aan pubers en gamen in het kader van de Week van de Mediawijsheid met als thema ‘Aan of Uit’. In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken, hoe ga je daar wijs mee om? Met verschillende activiteiten, zoals deze webinar, ondersteunen we ouders en de jeugd om hier een weg in te vinden.

Dinsdag 12 november om 19:30 uur.

Presentatie door Rikke Schrauwen (Gamen in balans) en Hanneke Duijkers (GGD).

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Na aanmelden ontvang je bericht over hoe je het webinar thuis vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone kunt volgen. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in. Het webinar begint op 12 november om 19.30 uur.

Aanmelden