GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 27-06-2019 om 15:18 uur
Laatst gewijzigd op: 27-06-2019 om 15:32 uur

Werkzaamheden ouderportaal

Dit weekend planden wij werkzaamheden aan het ouderportaal van de GGD. Het ouderportaal is de toegang tot het digitale kinddossier van jouw kind(eren). Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk om in te loggen in het kinddossier van jouw kind(eren).

beeldmerk ouderportaal

Wat is het ouderportaal?

Het ouderportaal is een online, veilige, digitale omgeving waarin ouders/verzorgers kunnen inloggen in een deel van het digitale dossier van hun kind(eren). Via dit ouderportaal kun je als ouder / verzorger afspraken inzien en wijzigen. Ook kun je de groei en ontwikkeling van je kind volgen.

We verwachten dat je vanaf maandag 1 juli weer toegang hebt tot het digitale dossier van je kind(eren).