GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 25-06-2019 om 10:24 uur
Laatst gewijzigd op: 25-06-2019 om 10:39 uur

Team Toegang en Bemoeizorg Noordoost Brabant

Maak jij je ernstige zorgen om iemand uit je omgeving? Bijvoorbeeld op het gebied van verslaving, psychiatrie, schulden, dakloosheid, beperkingen tav zelfredzaamheid, sociale problematiek of vervuiling? Wil die persoon geen hulp? Denk jij dat hulp nodig is om erger te voorkomen? In Brabant Noordoost kun je contact opnemen met Team Toegang en Bemoeizorg

Team Toegang en Bemoeizorg regio Brabant Noordoost

Team Toegang en Bemoeizorg probeert na een melding contact te leggen met een persoon waar zorgen over zijn. Niets moet. We sluiten aan en nemen de tijd om contact en vertrouwen op te bouwen. Dan kijken we samen met de persoon die gemeld is wat er anders kan én wat daar voor nodig is. Maatwerk is de sleutel tot effectieve hulpverlening. Op de website van Bemoeizorg BNO lees je wanneer en hoe je een melding kunt doen.

Meer informatie