GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 11-03-2019 om 16:57 uur
Laatst gewijzigd op: 11-03-2019 om 17:16 uur

Webinar: Relaties en seksualiteit bij kinderen

Relaties en seksualiteit maakt deel uit van de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van een kind. Maar hoe ga je er als ouder mee om? Volg ons webinar over relationele en seksuele opvoeding van kinderen.

Kinderen die doktertje spelen, kan ik dat wel toelaten? Een meisje kijkt toe terwijl een jongen plast, is dat normaal? En is verliefdheid echt op zo'n jonge leeftijd? Relaties en seksualiteit maakt deel uit van de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van een kind. Maar hoe ga je er als ouder mee om? En hoe besteden scholen aandacht aan dit thema tijdens de Week van de Lentekriebels?

Webinar door GGD en Rutgers

Ben jij een ouders of verzorger met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar? Wil je meer weten over relationele en seksuele opvoeding van kinderen? Dan is dit webinar iets voor jou! Een mooie kans om een expert van Rutgers aan het woord te horen en de ervaringen van een ouder. Er is alle gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Presentatie door Hanneke Duijkers (Gezonde school adviseur en externe vertrouwenspersoon van de GGD Hart voor Brabant). Gasten: Elsbeth Reitzema (Rutgers, kenniscentrum seksualieit) en Miriam de Werd (Ouder van kinderen in de leeftijd van 12, 10 en 8 jaar).

Hoe volg je het webinar?

Via het webinar doe je op afstand gratis mee. Je volgt het webinar vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in.

Aanmelden