GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 08-02-2019 om 15:25 uur
Laatst gewijzigd op: 15-02-2019 om 09:22 uur

Panelonderzoek Alcohol

Net na de maand van de goede voornemens, en voordat de carnaval losbarst, zijn wij benieuwd hoe mensen in onze regio denken over alcohol. Het maakt daarvoor niet uit of je wel of geen alcohol drinkt. Het gaat hierbij niet alleen om alcohol, maar ook om de 0,0% alternatieven. Wat vinden we hier eigenlijk van? Vanaf 8 februari zetten wij daarom een onderzoekje uit bij het GGD Gezondheidspanel. Wil jij ook jouw ervaringen delen?

Wat kan je verwachten?

In het onderzoek vragen wij bijvoorbeeld naar jouw alcoholgebruik, maar ook of je je alcoholgebruik op pauze zou kunnen zetten door een maand niet te drinken. Ook zijn wij benieuwd hoe er wordt gedacht over de 0,0% drankjes.

Wat gaan wij doen met de resultaten?

De resultaten van het onderzoek publiceren wij in de week van carnaval op onze website.

Doe mee!

Vaker meedoen?

Ja, graag! Geef je dan nu op voor het Gezondheidspanel!