GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 12-10-2018 om 14:42 uur
Laatst gewijzigd op: 12-10-2018 om 14:52 uur

Volg onze gezondheidsvlogs

Wij zijn begonnen met vloggen. 21 augustus plaatste jeugdverpleegkundige Valerie haar eerste filmpje online. Inmiddels zijn 3 vloggers vanuit de GGD Hart voor Brabant elke 2 weken te bekijken op YouTube en Facebook. En met succes, de korte filmpjes zijn in totaal al meer dan 8,5 duizend keer bekeken.

Onze vloggers

Jeugdverpleegkundige Valerie geeft in haar vlogs antwoord op alle vragen die ouders altijd al hebben willen stellen. Of het nu gaat om de eerste hapjes, eerste stapjes of eerste woordjes. Het meeste succes had ze met haar vierder vlog waarin ze laat zien hoe je een baby eigenlijk moet inbakeren.

Marianne Verstaeten is een 54-jarige vrouw met obesitas. Marianne zit in de overgang, heeft geen conditie, is werkloos en is haar zelfvertrouwen kwijt. Al vloggend gaat ze op zoek naar een positieve gezondheid.

Onze derde vlogger is Eefje Otten. Eefje rookt en is er helemaal klaar mee. Met stoptober voor de deur hoopt ze dit jaar voorgoed nee te kunnen zeggen tegen de sigaret. Motivatie heeft ze genoeg. Voor haar 40ste wil ze fit worden. Met nog anderhalf jaar te gaan is ze meer gaan sporten, gezonder gaan eten en drinkt ze minder. Nu nog die sigaret.

Vlogger Valerie BroedersVlogger Marianne VerstraetenVlogger Eefje Otten

Volg onze vloggers

Ben jij benieuwd naar onze vloggers? Volg dan al onze vlogs op ons YouTube kanaal. Abonneer je op ons kanaal en ontvang bij elke nieuwe vlog een melding.

Introductie Valerie

Introductie Marianne

Introductie Eefje