GGD Hart voor Brabant
Nieuws
Geplaatst op: 09-05-2018 om 15:36 uur
Laatst gewijzigd op: 17-05-2018 om 09:20 uur

Panelonderzoek naar dementie

Het aantal mensen met dementie neemt in de komende jaren alleen maar toe, ook in jouw buurt. Daarom zijn steeds meer gemeenten op weg om een dementievriendelijke gemeente te worden. Wij zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn met dementie, en daarom zetten wij vanaf dinsdag 8 mei een onderzoek uit bij het GGD Gezondheidspanel. Wil jij ook je ervaringen delen?

Wat kan je verwachten?

In het onderzoek vragen wij jou of je dementie zou herkennen en wat je zou doen in bepaalde situaties wanneer je iemand kent of tegenkomt met dementie. Ook zijn we benieuwd in welke mate je al iemand kent met dementie en of je eventueel mantelzorg verleent.

Wat gaan wij doen met de resultaten?

De resultaten van het onderzoek publiceren wij in de week van 28 mei. Ook kijken wij of we gemeenten kunnen ondersteunen rondom het thema dementie.

Meedoen?

Ja, graag! Vul onze vragenlijst in.