GGD Hart voor Brabant
Geplaatst op: 13-04-2018 om 14:15 uur
Laatst gewijzigd op: 13-04-2018 om 14:18 uur

Jaarverslag 2017 GGD Hart voor Brabant online!

Met veel plezier presenteren we ons jaarverslag 2017! Samen met gemeenten en partners maakten we ons sterk voor een betere gezondheid van onze inwoners. In dit jaarverslag vertellen we welke stappen we hiervoor zetten. En met welk resultaat.

We combineerden het bestuursjaarverslag en populair jaarverslag in één online magazine. Rode draad zijn onze basistaken, zoals jeugdgezondheid, gezondheidsbescherming, toezicht en openbare geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast lees je over nieuwe initiatieven zoals de gemeenteschetsen en interactieve projecten waarmee we ouderen ondersteunen. En onze klant kon vaker kiezen voor andere, digitale vormen van contact.

Primeur! Factsheet per gemeente

We maakten voor elke gemeente een factsheet met enkele in het oog springende cijfers. Bijvoorbeeld het aantal onderzoeken jeugdigen, het aantal meldingen infectieziekten en het aantal inspectieonderzoeken kinderopvang. Deze factsheets vind je aan het einde van het jaarverslag.

Bekijk het jaarverslag