GGD Hart voor Brabant
Nieuws
Geplaatst op: 28-02-2018 om 16:51 uur
Laatst gewijzigd op: 28-02-2018 om 17:00 uur

Onderzoek naar veiligheidsbeleving

In opdracht van de veiligheidsregio Brabant-Noord zetten wij vandaag een panelvragenlijst uit onder de volwassen inwoners in Noordoost-Brabant.

De vragenlijst gaat onder andere na in hoeverre inwoners een bepaalde gebeurtenis (bijvoorbeeld wateroverlast, uitval elektriciteit of cybercrime) weleens meegemaakt hebben en of ze zich daar zorgen over maken. De resultaten gebruikt de veiligheidsregio Brabant-Noord voor een bestuursconferentie in april, waarbij de bouwstenen gelegd worden voor de beleidsnota 2020-2023.

De inwoners van Midden-Brabant worden in het onderzoek niet meegenomen, zij hebben eind vorig jaar een soortgelijke lijst ontvangen vanuit de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Daarnaast zetten we de vragenlijst ook via social media uit, om zo ook inwoners te bereiken die niet in ons panel zitten.