GGD Hart voor Brabant
Nieuws
Geplaatst op: 05-12-2017 om 13:40 uur
Laatst gewijzigd op: 05-12-2017 om 15:07 uur

Opening webshop GGD Reisvaccinaties

Op dinsdag 5 december 2017 opende de webshop van GGDReisvaccinaties. In de webshop vind je alle noodzakelijke producten voor een fijne reis. Voorbereiden voor de reis doe je nu gemakkelijk 24/7 online. Je bereikt onze webshop ook via de website van GGDReisvaccinaties.

Producten in de webshop

De webshop is handig onderverdeeld in thema’s. Zo vind je bij het thema Muggen en Teken diverse klamboes, maar ook muggenwerende lotion en kleding. Veel reizigers krijgen last van reizigersdiarree. Ook een product als ORS tref je in onze webshop aan. En wil je alles bij elkaar in een EHBO-set? Ook die kun je in vele variaties aanschaffen.  

In de webshop maken we gebruik van producten van diverse aanbieders. Er is genoeg te kiezen. Op de webshop is het Thuiswinkelwaarborg van toepassing.

Openingsaanbieding

In december kun je gebruik maken van onze openingsaanbieding: 10% korting op een reisgids naar keuze. Een meevaller in de vaak toch al dure decembermaand.

GGD: daar kun je mee op reis!

Meer informatie? Kijk op www.ggdreisvaccinaties.nl.