GGD Hart voor Brabant
Nieuws
Geplaatst op: 05-07-2017 om 09:20 uur
Laatst gewijzigd op: 06-07-2017 om 09:54 uur

Samen sterk voor gezondheid! - Jaarverslag 2016

Ons jaarverslag 2016 staat online! In dit jaarverslag laten we zien wat we hebben gedaan aan de hand van drie belangrijke thema’s: preventie, een gezonde omgeving en inzicht. Bij elk thema leest u een aantal voorbeelden van projecten waaraan we samen met partners én onze inwoners werkten.

Bij elk thema geven we voorbeelden van wat wij het afgelopen jaar deden in de vorm van een kort artikel of een interview. Zo vertellen we in ons jaaverslag over het Consultatiebureau van de Toekomst en het programma Anticonceptie voor kwetsbare ouders. Ook informeren we over de Wijk GGD’er, onze ‘omgevingsadviezen’ in Haaren en Oss of de samenwerking met ziekenhuis Bernhoven in de prematurenpoli.

Samen sterk voor Gezondheid

Bekijk het jaarverslag 2016