GGD Hart voor Brabant
18 mei 25 mei 01 jun 08 jun

CURSUS 'Peuter in zicht!'

In de peutertijd ontwikkelt een kind zich erg snel. Veel ouders voelen zich met lege handen staan als hun schattige baby verandert in een 'lastige' peuter. In deze cursus leer je hiermee om te gaan.

Data:
dinsdag 18 mei 2021, dinsdag 25 mei 2021, dinsdag 01 juni 2021, dinsdag 08 juni 2021
Tijden:
19.00 - 20.45 uur
Locatie:
Online
Kosten:
Deze cursus wordt aangeboden door de GGD en de gemeente Tilburg
Doelgroep:
Ouders en verzorgers van 1- tot 4-jarigen met veel vragen over de opvoeding.  

Meer informatie

In de peutertijd ontwikkelt een kind zich erg snel. Veel ouders voelen zich met lege handen staan als hun schattige baby verandert in een 'lastige' peuter. In deze cursus leert je hiermee om te gaan.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Ouders van 1- tot 4-jarigen hebben veel vragen over de opvoeding. De meeste vragen en problemen worden in de loop der tijd vanzelf opgelost. Als je als ouder niet meer weet hoe je het aan moet pakken, dan kunnen de problemen zich blijven voordoen.

Hoe zit de cursus in elkaar?

De cursus bestaat uit vier groepsbijeenkomsten van 2 uur. De cursus is gericht op voorbeelden uit de praktijk en leert ouders hun eigen 'oplossend' vermogen te ontdekken en ontwikkelen.


Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Bianca de Vos, coördinator opvoedcursussen GGD Hart voor Brabant,  0900 463 64 43. Woont u in de regio Meierij of Brabant-Noordoost? Dan kunt u zich aanmelden bij uw eigen Centrum Jeugd en Gezin.  Woont u in de regio Midden-Brabant?  Kijk dan op onze cursuspagina voor onze actuele cursussen.