GGD Hart voor Brabant

CURSUS 'Peuter in zicht!' | wachtlijst

In de peutertijd ontwikkelt een kind zich erg snel. Veel ouders voelen zich met lege handen staan als hun schattige baby verandert in een 'lastige' peuter. De cursus 'Peuter in zicht!' leert je hiermee omgaan. Meld je aan voor onze wachtlijst en krijg bericht zodra we een cursus organiseren.

Data:
Datum volgt
Kosten:
Deze cursus wordt aangeboden door de GGD en de gemeente Tilburg

Meer informatie

In de peutertijd ontwikkelt een kind zich erg snel. Veel ouders voelen zich met lege handen staan als hun schattige baby verandert in een 'lastige' peuter. In deze cursus leert je hiermee om te gaan.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Ouders van 1- tot 4-jarigen hebben veel vragen over de opvoeding. De meeste vragen en problemen worden in de loop der tijd vanzelf opgelost. Als je als ouder niet meer weet hoe je het aan moet pakken, dan kunnen de problemen zich blijven voordoen.

Hoe zit de cursus in elkaar?

De cursus bestaat uit vier groepsbijeenkomsten van 2 uur. De cursus is gericht op voorbeelden uit de praktijk en leert ouders hun eigen 'oplossend' vermogen te ontdekken en ontwikkelen.


Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Bianca de Vos, coördinator opvoedcursussen GGD Hart voor Brabant,  0900 463 64 43. Woont u in de regio Meierij of Brabant-Noordoost? Dan kunt u zich aanmelden bij uw eigen Centrum Jeugd en Gezin.  Woont u in de regio Midden-Brabant?  Kijk dan op onze cursuspagina voor onze actuele cursussen.

Schrijf je in voor de wachtlijst