Lees alles over de legionella uitbraak in Schijndel.

Cursussen en webinarsWebinar Gezonde sportomgeving

Webinar Gezonde sportomgeving

Veel kinderen of jongeren gamen weleens. Voor de meeste is het een leuke hobby die ze nu vaker beoefenen, omdat ze meer thuis zijn dan normaal. Gamen is een vorm van ontspanning voor veel kinderen en een manier om in contact te blijven met vrienden.

Over het webinar

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten. Je volgt het webinar thuis vanaf je computer, tablet of telefoon.

Bekijk het webinar

Achtergrondinformatie en downloads

  • Download de presentatie van de Inspiratiesessie Gezonde Sportomgeving
  • Meer informatie over Team:Fit? Kijk op de website van Team:Fit? of neem contact op met Team:Fit coach Irene Walk
  • Meer informatie over de instructie verantwoord alcohol schenken (IVA)? Bekijk de e-learning op of neem voor een IVA-training op locatie contact op met Novadic Kentron of bel 073 689 90 90.
  • Heb je behoefte aan andere ondersteuning op het gebied van verantwoord alcohol beleid? Neem contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Lieke Raaijmakers om in contact te komen met je lokale contactpersoon.
  • Wil je meer informatie over de Rookvrije Generatie en sportverenigingen? Bezoek de website Rookvrije Generatie. Behoefte aan verdere ondersteuning op het gebied van rookvrij? Neem rechtstreeks contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Kelly de Bont om in contact te komen met je lokale contactpersoon.
Deel cursus