Cursussen en webinarsWebinar Gezonde sportomgeving

Webinar Gezonde sportomgeving

Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud. Hoe kun je nog meer bezoekers naar je kantine trekken, met kleine aanpassingen je assortiment gezonder maken en ook nog eens in aanmerking komen voor een certificaat gezonde sportkantine? Op welke manier kun je het beste je terrein rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? Wij leggen je uit hoe het zit!

Over het webinar

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten. Je volgt het webinar thuis vanaf je computer, tablet of telefoon.

Bekijk het webinar

Achtergrondinformatie en downloads

  • Download de presentatie van de Inspiratiesessie Gezonde Sportomgeving
  • Meer informatie over Team:Fit? Kijk op de website van Team:Fit? of neem contact op met Team:Fit coach Irene Walk
  • Meer informatie over de instructie verantwoord alcohol schenken (IVA)? Bekijk de e-learning op of neem voor een IVA-training op locatie contact op met Novadic Kentron of bel 073 689 90 90.
  • Heb je behoefte aan andere ondersteuning op het gebied van verantwoord alcohol beleid? Neem contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Lieke Raaijmakers om in contact te komen met je lokale contactpersoon.
  • Wil je meer informatie over de Rookvrije Generatie en sportverenigingen? Bezoek de website Rookvrije Generatie. Behoefte aan verdere ondersteuning op het gebied van rookvrij? Neem rechtstreeks contact op met je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD of neem contact op met Kelly de Bont om in contact te komen met je lokale contactpersoon.
Deel cursus