Overslaan en naar de inhoud gaan
Cursussen en webinarsTaal en voorlezen

Taal en voorlezen

GGD Hart voor Brabant organiseert samen met CJG Rijnmond, Yunio Jeugdgezondheidszorg, GGD Drenthe en GGD Zaanstreek-Waterland

Over het webinar

Ontdek de magie van taal tijdens de gratis webinar ‘Taal en voorlezen’ van GGD Zaanstreek-Waterland. Aanstaande ouders en ouders van baby’s en dreumesen kunnen hieraan meedoen op donderdag 29 februari van 19.30 tot 20.30 uur.

Wist je dat je baby al tijdens de zwangerschap begint met het leren van taal? Vanaf de 20e week van de zwangerschap kan je kleintje geluiden horen. En vanaf de 24e week herkent het zelfs stemmen. Je baby kent jouw stem dus al voordat het geboren is. Hoe mooi is dat! Praat en zing daarom tegen de buik, want deze klanken herkent je baby na de geboorte. En na de geboorte is het avontuur nog maar net begonnen!

In dit webinar hoor je van Janneke van der Made, logopediste van de GGD, en Mariëlle Jansen, leesmediaconsulent bij de Bieb, hoe baby’s en dreumesen taal leren. Ontdek hoe jij als ouder de taalontwikkeling van je kleintje kunt stimuleren en geniet van deze bijzondere momenten van contact.

Meld je aan

 

Deel cursus